el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Σκύρος | 08-11/09/2024 (4 ημέρες/3 νύχτες)

0
Κόστος
Από245 €
Κόστος
Από245 €
8 Σεπτεμβρίου 2024
Δωμάτιο 1 :
Δωμάτιο 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

119
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

  • 08-11/09/2024 πρωινή αναχώρηση

Δρομολόγια Πλοίων:

08/09  Κύμη Εύβοιας – Σκύρος 16:00 – 17:45 

11/09   Σκύρος – Κύμη Εύβοιας 08:00 – 09:45

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
  • Τις διανυκτερεύσεις στo SKIROS PALACE 4* .
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ημιδιατροφή (Πρωινό σε μπουφέ + Δείπνο σε μπουφέ, με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό + χορός & μουσική στην πισίνα by IoleTravel)
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
  • 'Εμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Προαιρετική κρουαζιέρα στο Σαρακίνικο με ελαφρύ γεύμα και ποτό.
  • Προσωπικά έξοδα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φόρος Διαμονής.
  • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ

Αναχώρηση περίπου στις 06:00 παίρνοντας την εθνική οδό με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Κύμης και επιβίβαση στο φέρι-μποτ. Μια πρώτη γνωριμία με τη Χώρα, όπου θα  προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου από όπου θα θαυμάσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο σε μπουφέ με απεριόριστο ποτό. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο. Αμέσως μετά, ξεκινάμε για τον γύρο του νησιού. Θα δούμε το βόρειο τμήμα του νησιού, με πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Εκεί θα συναντήσουμε τη γραφική Ατσίτσα. Ο κόλπος του χωριού χρησίμευε παλιότερα ως λιμάνι του νησιού, εξυπηρετώντας ειδικότερα τα μεταλλεία σιδήρου. Στην παραλία υπάρχουν ακόμα οι πέτρινες κολώνες που χρησίμευαν για τη μεταφορά των βαγονέτων των ορυχείων. Έπειτα, συνεχίζουμε για τη νότια Σκύρο, για να δούμε από μακριά τα πασίγνωστα αλογάκια της Σκύρου. Στη συνέχεια μια βόλτα μέχρι την παραλία της Καλαμίτσας. Όλο το νησί έχει διατηρήσει ανέπαφη τη φυσική ομορφιά  και τον παραδοσιακό  χαρακτήρα. Θα καταλήξουμε στα μαγαζιά για να κάνουμε το μπάνιο μας, εκεί μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα από πολλές προτάσεις για φαγητό.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση και δείπνο σε μπουφέ με απεριόριστο ποτό. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ποτό στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέραΧΩΡΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ

Μετά το πρωινό, προαιρετικά αναχωρούμε για Λιναριά όπου επιβιβαζόμαστε στο καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας, νότια της Σκύρου ως το Φάρο στο Λιθάρι και θα καταλήξουμε προς τις σπηλιές, Διατρυπτή, Πεντεκάλη (είναι και η μεγαλύτερη και το σκάφος μπαίνει μέσα) όπου και θα έχουμε μισή ώρα για βουτιά κι ένα μικρό φίλεμα. Συνεχίζει η κρουαζιέρα μας μέχρι το νησάκι Σαρακίνικο όπου το σκάφος θα δέσεις και θα έχετε 2 ώρες για μπάνιο, ενώ οι υπεύθυνοι θα ετοιμάσουν πεντανόστιμη θαλασσινή μακαρονάδα συνοδευόμενη με τσιπουράκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο σε μπουφέ με απεριόριστο ποτό. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ποτό στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΣΚΥΡΟΣ - ΚΥΜΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς από το ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής στις 08:00 και άφιξη στην Κύμη στις 09:45. Στάση στη Χαλκίδα για καφέ. Επιστροφή στην πόλη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, αργά το απόγευμα.

Hotel SKIROS PALACE  4* , παραλία Γυρίσματα

08-11/09/2024 (5 ημέρες / 4 νύχτες):  245€/δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου: +110€

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

Για κράτηση απαιτούνται:

Προκαταβολή 50%, ονοματεπώνυμα, ημερομηνία γέννησης/ αριθμός ταυτότητας(για τα ακτοπλοϊκά)

 

Προσθήκη κράτησης