el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Μακρινίτσα – Βόλος και CRUISE PARTY στη Σκιάθο με ποτό και μουσική | 01-02/06/24, 06-07/07/24, 03-04/08 & 24-25/08/24 | 2 ημέρες/1 διανυκτέρευση

0
Κόστος
Από135 €115 €
Κόστος
Από135 €115 €
Δωμάτιο 1 :
Δωμάτιο 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

90

Ταξιδέψτε στον Βόλο, έναν γραφικό προορισμό που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική ατμόσφαιρα με τη σύγχρονη ζωή της πόλης. Περπάτηστε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, απόλαυστε τις νόστιμες γεύσεις σε τοπικές ταβέρνες και ανακάλυψτε την ιστορία στα μνημεία και τα μουσεία της περιοχής.

Μετά από αυτή τη μαγευτική εμπειρία, ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη κρουαζιέρα με προορισμό την Σκιάθο. Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο κατάστρωμα, απολαύστε ποτά, μουσική και χορό σε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο. Φτάνοντας στη Σκιάθο, θα συναντήσετε ένα νησιωτική παράδεισο με καταγάλανες παραλίες, ταβέρνες με θέα στη θάλασσα και ένα ζωηρό νυχτερινό κέντρο για να συνεχίσετε το πάρτι σας.

Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

01-02/06/24

06-07/07/24

03-04/08/24

24-25/08/24

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Park Hotel 4*.
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
  • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΛΟΣ

Ξεκινάμε από την Θεσσαλονίκη το πρωί με καθοδόν στάση για ξεμούδιασμα, φτάνουμε στην γραφική Μακρινίτσα που έχει δικαίως χαρακτηριστεί το 1934 από τον ίδιο τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως το «μπαλκόνι του Πηλίου» είναι ένας μοναδικός διατηρητέος οικισμός, που ξεχωρίζει αναμφίβολα και κλέβει τις καρδιές χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτα τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά της στοιχεία και σήμερα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Εμείς εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στα παραδοσιακά καλντερίμια της και την κεντρική κοσμοπολίτικη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, όπου θα θαυμάσουμε τη μαρμάρινη κρήνη του Αθάνατου Νερού και το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Αφού έχουμε «χορτάσει» τη μαγική ατμόσφαιρα της Μακρινίτσας, θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό μας τον Βόλο. Χτισμένος στους πρόποδες του Πηλίου με άπλετη θέα στον Παγασητικό, ο Βόλος έχει πλούσια ιστορία και πολυάριθμα αξιοθέατα: αρχοντικά, δημόσια μέγαρα, βιομηχανικά κτίρια, μουσεία, ιστορικές εκκλησίες και τη γνωστή πεζοδρομημένη λεωφόρο των Αργοναυτών. Το λιμάνι και παραλιακά ταβερνάκια, τα περίφημα βολιώτικα τσιπουράδικα, αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, τόσο για τη μοναδική θέα στο πέλαγος όσο και για τους ξεχωριστούς θαλασσινούς μεζέδες που δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Ελεύθεροι για τη συνέχεια της νύχτας για βραδινό ποτό στην πόλη και φαγητό εξ ιδίων στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΒΟΛΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΚΙΑΘΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε στις 08:00 από το ξενοδοχείο για το λιμάνι του Αγίου Αχίλλειου. Από το πρωί ακόμα θα ξεκινήσει το πάρτυ μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Όταν φτάσουμε στην Σκιάθο θα έχουμε 2 με 3 ώρες ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε βόλτα στη χώρα του νησιού και φυσικά αξίζει να περπατήσετε στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Παπαδιαμάντη, ένας δρόμος που ξεκινάει από το λιμάνι και είναι γεμάτος μικρά τουριστικά μαγαζάκια, μπαρ, καφετέριες και πολλές ταβέρνες. Επόμενη στάση είναι η διάσημη παραλία Κουκουναριές όπου μπορούμε να κάνουμε τις βουτιές μας, την ηλιοθεραπεία αλλά και να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα οργανωμένα beach bar. 

Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με την ομάδα του IOLE TRAVEL να έχει φροντίσει για την διασκέδασή σας με μουσική, χορό και ποτό για το λιμάνι του Αχιλλείου. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία μας και αναχωρούμε για την πόλη μας γύρω στις 22:30.     

Τιμοκατάλογος:

Park Hotel 4* Δεληγιώργη Βόλος

Έως 15/05/24 τιμή: 115€ το άτομο  

Από 16/05/24 τιμή: 135€ το άτομο 

Επιβάρυνση μονόκλινου +20€

 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

Προσθήκη κράτησης