el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Ντουμπάι | Αναχωρήσεις 14 & 30/04, 01/05/2024

0
Κόστος
Από1,099 €
Κόστος
Από1,099 €
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

828

Ένα πλούσιο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχουμε μια ολοκληρωμένη γνωριμία με την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι, αλλά και με το Άμπου Ντάμπι, του μεγαλύτερου από τα επτά εμιράτα και πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό ταξίδι στο Ντουμπάι με μόνο μια ξενάγηση και όλα τα άλλα προαιρετικά, αλλά για μια ολοκληρωμένη εμπειρία – γνωριμία σε βάθος. Σε αυτό βοηθά η διήμερη ξενάγηση από έμπειρο αρχηγό στο Ντουμπάι, αλλά και η διήμερη διαμονή και ξενάγηση στο Αμπού Ντάμπι. Στη χώρα όπου η Δύση συναντά την Ανατολή, θα κινηθούμε μεταξύ των επιβλητικών ουρανοξυστών εκπληκτικής αρχιτεκτονικής και της ερήμου, που άλλοτε κάλυπτε όλη την επιφάνεια της περιοχής. Μέσα σε όλο αυτό το σύγχρονο κόσμο του ταξιδιού αυτού έχουμε καταφέρει να προσθέσουμε παραδοσιακά στοιχεία και πολιτιστικές επισκέψεις όπου θα μας γνωρίσουν τα Αραβικά εμιράτα αλλιώς. Θα δούμε πώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα πενήντα ετών, η έρημος μετατράπηκε σε μία υπερσύγχρονη μεγαλούπολη με μεγάλες εκτάσεις πρασίνου…

 

Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνίες

Ώρες πτήσεων

Περιλαμβάνει

  • Απευθείας πτήσεις με την εξαιρετική Emirates.
  • Στις αναχωρήσεις με 7ήμερη διάρκεια: διαμονή για 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι και για 2 διαν/σεις στο Park Rotana 5* στο Άμπου Ντάμπι .
  • Στις αναχωρήσεις με 6ήμερη διάρκεια: διαμονή για 5 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Media Rotana 5* στο Ντουμπάι και μονοήμερη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι (χωρίς διαμονή).
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι.
  • 1 δείπνο μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail (Το εισιτήριο για το monorail, περιλαμβάνεται).
  • Προαγορασμένη είσοδος στο παλάτι Qasr Al Watan και στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε της ουρές.
  • Έλληνας πολύ έμπειρος στο Ντουμπάι αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Τοπικός φόρων ξενοδοχείων, που πληρώνεται τοπικά κατά την άφιξή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για την είσοδο σας στο μεγάλο τζαμί στο ’μπου Ντάμπι είναι απαραίτητη ειδική ενδυμασία για τις γυναίκες: φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή παντελόνι φαρδύ που να μην διαγράφεται το σώμα, μαντήλα για το κεφάλι και μακρυμάνικο πουκάμισο ή μπλούζα (όχι ντεκολτέ).

Γενικές Σημειώσεις
Φόροι Διανυκτερεύσεων
Highlights
  • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

    • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
    • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
    • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
    • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
    • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
    • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

ΑΠΟ 01.04.2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 20 DIRHAM (περίπου 5€) ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 15 DIRHAM (περίπου 4€) ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ. ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 28€ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

  • Επισκεφτείτε εξαιρετικά κτίρια στην «Πόλη του Χρυσού», το μαγευτικό και χλιδάτο Ντουμπάι, αλλά και στην παραλιακή περιοχή Τζουμέιρα.
  • Εκδράμετε στην πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το «Μανχάταν της Μέσης Ανατολής», το Άμπου Ντάμπι.
  • Διασχίστε την έρημο με Jeep 4×4 και βιώστε μια βεδουίνικη βραδιά με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές, βόλτα με καμήλες και χορευτικό σόου.
Πρόγραμμα

1η ημέρα Αθήνα/ Θεσσαλονίκη - Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΝτουμπάι – Ξενάγηση στο Παραδοσιακό Ντουμπάι (Ντέιρα – Μπαρ Ντουμπάι – Ζαμπίλ – γεύμα)

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζοί (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ (Zabeel), όπου θα δούμε εξωτερικά το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Εν συνεχεία θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Πριν την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο, έχουμε το γεύμα μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για να επισκεφτείτε κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall, ή να κάνετε προαιρετικά το Dubai By Night. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Ντουμπάι - Ξενάγηση Μοντέρνου Ντουμπάι (Τζουμέιρα – Ντουμπάι Μαρίνα – Νησί Φοίνικα – Λεωφόρος Σέιχ Ζάιντ – Μπουρτζ Χαλίφα - Downtown)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου του Σεΐχη Ζάιντ, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους, όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek που είχαμε διασχίσει την προηγούμενη μέρα, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους για να καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του
Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Κατόπιν, θα διασχίσουμε την περιοχή Downtown και το Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – εισιτήριο περιλαμβάνεται) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των διάσημων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Ντουμπάι - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το μεσημέρι περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

5η ημέρα Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι (Τζαμί Σέιχ Ζάιντ – πολιτιστικό χωριό – παραλιακή οδός Corniche – γεύμα (1η ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Μετά από μια απόσταση 190 χλμ. (περίπου 2 ώρες), φθάνουμε στην πόλη και αρχίζουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στο μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ, και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο. Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι, ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Τελειώνοντας την ξενάγησή μας γεύμα και στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Emirates Palace για να απολαύσετε έναν γευστικό καπουτσίνο με νιφάδες από… χρυσό 24 καρατίων (χρειάζεται απαραιτήτως προκράτηση). Διανυκτέρευση.

6η ημέρα Άμπου Ντάμπι (Παλάτι Qasr Al Watan – Μουσείο Λούβρου – Yas Island) (2η ξενάγηση)

Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην πρωτεύουσα για να δούμε όσο περισσότερα γίνεται. Ξεκινάμε με το παλάτι Qasr Al Watan (εισιτήριο περιλαμβάνεται), το μοναδικό παλάτι που επιτρέπει την είσοδο σε επισκέπτες και χρησιμοποιείται κυρίως για εκδηλώσεις που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, διαμονή επίτιμων καλεσμένων και για συνεδριάσεις του Σεΐχη με άλλους κυβερνήτες. Θα εκπλαγείτε από τον πλούτο και την πολυτέλεια. Αφήνουμε πίσω μας το παλάτι, μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης και φτάνουμε στο Μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε (είσοδος περιλαμβάνεται). Εκεί σας δίνεται ο χρόνος να θαυμάσετε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα. Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Yas Island, το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Formula 1. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις για αγορές αναμνηστικών από τη μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η ημέρα Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι – Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα με τις πιο υπέροχες εικόνες.

 

 

Burj Khalifa
The Dubai Mall
The Dubai Fountain
Madinat Jumeirah
Mall of the Emirates
Ski Dubai
Palm Jumeirah
Dubai Frame
Dubai Creek
Dubai Aquarium and Underwater Zoo
The Walk and Beach at JBR
Dubai Marina
IMG Worlds of Adventure
Kite Beach
Legoland Waterpark
Aquaventure at Atlantis The Palm

ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Επισκεφθείτε τον 828 μέτρων ύψους εκπληκτικό πύργο, τον ξακουστό Burj Khalifa. Το ψηλότερο κτίριο του κόσμου δεσπόζει στον ουρανό του Ντουμπάι. Για να ζήσετε την μοναδικότητα του πύργου, δεν έχετε παρά να τον επισκεφθείτε. Σε μια ημέρα με καθαρό ουρανό η θέα από τον 124ο όροφο του Πύργου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στον 148ο όροφο υπάρχει το At The Top Sky Lounge όπου κυριολεκτικά βρίσκεστε στον ψηλότερο τεχνητό σημείο του κόσμου. Για αυτούς που θα ήθελαν μια μοναδική εμπειρία ενός γεύματος στα σύννεφα, προτείνουμε να δειπνήσουμε στο εστιατόριο At.mosphere στον 122ο όροφο του Burj Khalifa.
Διεύθυνση: 1 Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd   Στάση μετρό : Dubai Mall/Burj Khalifa

ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ SHOPPING

Ακριβώς δίπλα από τον Burj Khalifa, βρίσκεται το Dubai Mall. Ολόκληρη την ημέρα να ξοδέψετε στο εσωτερικό του, είναι σίγουρο ότι δεν θα καταφέρετε να το δείτε όλο. Με τα περίπου 1200 καταστήματα του, τα 150 εστιατόρια του, σίγουρα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε εδώ. Εδώ θα βρείτε επίσης έναν πελώριο καταρράκτη, ένα παγοδρόμιο και το γιγαντιαίο Dubai Aquarium & Underwater Zoo που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Διεύθυνση:  Financial Center Rd – Dubai   Στάση μετρό : Dubai Mall/Burj Khalifa

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

Στη βάση του μεγαλοπρεπή Burj Khalifa και στο προαύλιο του Dubai Mall βρίσκεται το μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών που χορεύουν, στον κόσμο. Αυτό το δημοφιλές show εκτινάσσει το νερό των σιντριβανιών στα 150 μέτρα ύψος στον αέρα. Το κάθε πολύχρωμο, φαντασμαγορικό show ακολουθείται από μουσικές από όλον τον κόσμο προσφέροντας στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία. Με τη δύση του ήλιου αρχίζουν οι μοναδικές παραστάσεις κάθε 30 λεπτά μέχρι τις 11 το βράδυ.

Διεύθυνση:  Fashion Parking – Dubai Mall – Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd      Στάση μετρό : Dubai Mall/Burj Khalifa  

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ RESORT

Μια μοναδική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση με την πολυτέλεια. Εμπνευσμένο από αρχαίο φρούριο περιλαμβάνει ξενοδοχεία, παγκοσμίου φήμης spa, θέατρα, souks και περισσότερα από 40 εστιατόρια και Lounges. Μπορείτε επίσης να κάνετε βαρκάδα στα υπέροχα κανάλια του resort με τις παραδοσιακές abras. Όλα αυτά με μοναδική θέα στο διάσημο ξενοδοχείο Burj Al Arab.

Διεύθυνση:   Al Sufouh Rd Στάση μετρό : Mall of the Emirates

ΚΑΝΤΕ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ 2Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜALL ΤΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ

Εδώ θα βρείτε το εκπληκτικό SKI DUBAI, το κλειστό χιονοδρομικό κέντρο, το οποίο είναι και η attraction του mall. Κάντε ψώνια στα αμέτρητα καταστήματα με τις 630 παγκοσμίου φήμης μάρκες. Μπορείτε να βρείτε το τεράστιο Cinema Complex VOX , το Magic Plante καθώς και το Dubai Community Theatre & Arts Centre. Θα βρείτε επίσης πλειάδα εστιατορίων και café για να περάσετε όμορφα την ώρα σας.

Διεύθυνση:   Sheikh Zayed Rd – Dubai  Στάση μετρό : Mall of the Emirates  

ΚΑΝΤΕ ΣΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Πως θα σας φαινόταν να κάνετε SKI στο χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι, ενώ την ίδια ώρα οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι καλοκαιρινές; Μέσα στο Mall of the Emirates θα βρείτε το καινοτόμο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο του Ντουμπάι. Μπορείτε πολύ εύκολα να το αναγνωρίσετε μέσα στο Mall και γύρω του θα βρείτε μοναδικά εστιατόρια, chalets  και θα νοιώσετε σαν να βρίσκεστε σε κανονικό χιονοδρομικό κέντρο. Παίξτε με τους πιγκουίνους, φτιάξτε ένα χιονάνθρωπο, κάντε κατάβαση των πλαγιών και ζήστε μοναδικές εμπειρίες στην διαφορετική αυτή attraction της πόλης.

Διεύθυνση:   Sheikh Zayed Rd – Dubai  Στάση μετρό : Mall of the Emirates  

ΕΞΡΕΥΝΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ

Ένα τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα, είναι ο λόγος που οι ντόπιοι λένε ότι αυτά μπορείς να τα δεις ΜΟΝΟ στο Ντουμπάι. Το Palm Jumeirah είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνητά νησιά στον κόσμο και είναι ένας θρίαμβος της ανθρώπινης ευφυΐας.  Οι ντόπιοι και οι τουρίστες απολαμβάνουν τις βόλτες τους εδώ. Το εμβληματικό ξενοδοχείο Atlantis The Palm, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του φοίνικα, αδιαμφισβήτητα αξίζει μια επίσκεψη.

Στάση μετρό : Damac Properties

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Μια από τις νεότερες προσθήκες στην πόλη είναι το Dubai Frame ένα μοναδικό επίτευγμα της μηχανικής. Βρίσκεται στο Zabeel Park σε ιδανικό σημείο ανάμεσα στην Παλιά και τη Νέα πόλη του Ντουμπάι. Μέσα από το οικοδόμημα μπορείτε να δείτε τη μοναδική θέα προς το παλιό η το νέο Ντουμπάι. Το ξεχωριστό επίτευγμα είναι ότι το οικοδόμημα μοιάζει σαν ένα πλαίσιο φωτογραφίας και δίνει μοναδική οπτική στην Παλιά η τη Νέα πόλη.

Στάση μετρό : Al Jafiliya

ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SOUKS

Tο Ντουμπάι μπορεί να είναι διάσημο για τους ουρανοξύστες του και για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του, η καρδιά της πόλης είναι το περίφημο Dubai Creek. H περιοχή φιλοξενεί το Μουσείο του Ντουμπάι καθώς επίσης και τα στενά δρομάκια με τις αραβικές παραδοσιακές αγορές και τα souls του χρυσού και των μπαχαρικών. Μπορείτε να διασχίσετε το CREEK μόλις με 1 AED με τις παραδοσιακές βάρκες Abra.

Στάση μετρό : Al Fahidi

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ

Θέλετε να εξερευνήσετε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα ενυδρεία του κόσμου; Μη χάσετε τη γιγαντία 10 εκατομμυρίων λίτρων δεξαμενή στο Dubai Aquarium and Underwater Zoo, η οποία περιέχει περίπου 33.000 ζώα της θάλασσας  κτλ και τον μεγαλύτερο πληθυσμό καρχαριών από οποιοδήποτε άλλο ενυδρείο.  Στον 3ο όροφο του DUBAI MALL, το ενυδρείο φιλοξενεί περίπου 140 είδη θαλάσσιας ζωής. Περπατήστε μέσα στο 48 μέτρων τούνελ και σηκώστε το κεφάλι σας ψηλά γιατί βρίσκεστε μέσα στο ενυδρείο. Μπορείτε να κάνετε επίσης το glass-bottom tour ή ακόμα και να κολυμπήσετε με τους καρχαρίες.

Διεύθυνση:  Financial Center Rd – Dubai   Στάση μετρό : Dubai Mall/Burj Khalifa

Η ΠΙΟ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗΞ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τα ψώνια, ένα καλό εστιατόριο, μια καλή ταινία και μια υπέροχη βόλτα, τότε το ιδανικό μέρος είναι η παραλία JBR και το περίφημο The Walk. Μοναδικές δραστηριότητες, καλεσμένοι DJs είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που έχετε να δείτε και να κάνετε στην JBR.

Στάση μετρό : Damac Properties

ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ YAGHTS ΜΕ ΘΕΑ TOΥΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ

Ζήστε το μέλλον στην μεγαλύτερη μαρίνα που κατασκευάστηκε ποτέ από τον άνθρωπο.  Κάντε τη βόλτα σας στην υπέροχη μαρίνα θαυμάζοντας τα yachts των εκατομμυρίων δίπλα σας. Μπορείτε να νοικιάσετε το δικό σας yacht και να κάνετε τις βόλτες σας στο Ντουμπάι από Dubai Marina Yacht Club.

Στάση μετρό : Damac Properties

AΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Διασκέδαση, ξεφάντωμα και μοναδικές στιγμές σε αυτό το τεράστιο θεματικό πάρκο, έκτασης όσο 28 ποδοσφαιρικά γήπεδα. Τελευταίας τεχνολογίας τρενάκια και δραστηριότητες , 5D Cinemas και μοναδικοί χαρακτήρες διαφόρων κόμικς. Μη παραλείψετε να ανέβετε στο Ben 10, το Gumball, το Powerpuff Girls και την LazyTown. Δείτε τους μοναδικούς ήρωες της Marvel Spider-Man, Hulk, Iron Man, Thor και τους Avengers. Δείτε του Δεινοσαύρους στη Χαμένη Κοιλάδα και γευματίστε σε κάποιο από τα δεκάδες εστιατόρια.

Διεύθυνση:  E311 Sheikh Mohammed Bin Zayed Rd – Dubai

ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ

To τέλειο μέρος για watersports στο Ντουμπάι. Πάρτε ένα smoothie, πιείτε ένα καφέ, κάντε ποδήλατο ή skate και φυσικά επιδοθείτε σε ότι watersport μπορείτε να φανταστείτε. Με τόσες πολλές δραστηριότητες και με εκπληκτική ανεμπόδιστη θέα προς το Burj Al Arab είναι σίγουρο ότι θα περάσετε την ημέρα σας εδώ.

Διεύθυνση:  35 A St – Dubai – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Διασκέδαση και ξεφάντωμα στο υπέροχο waterpark της Legoland. To Duplo Splash Safari θα εντυπωσιάσει τα πιο θαρραλέα παιδιά. Τα παιδιά εδώ μπορούν να ασκήσουν το μυαλό τους με τη δραστηριότητα ‘Build-A-Boat’ κατά την οποία καλούνται να χτίσουν ένα πλοίο από Legos. Μοναδική εμπειρία για οικογένειες με παιδιά από 2 έως 12 ετών.

Διεύθυνση:  Jebel Ali – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ WATERPARK ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Το μεγαλύτερο waterpark στο Ντουμπάι, βρίσκετε στο ξενοδοχείο Atlantis The Palm και περιέχει τις πιο φαντασμαγορικές δραστηριότητες που μπορείτε να βρείτε σε ένα waterpark. Δυο μεγάλοι πύργοι (Poseidon and Neptune) που συνδέονται μεταξύ τους με έναν γιγαντιαίο ποτάμι προσφέρουν μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες.

Διεύθυνση:  Αtlantis The Palm

Φωτογραφίες

Προσθήκη κράτησης