el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

ΛΕΥΚΑΔΑ, κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά & Πριγκηπονήσια – κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ-ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ | 11-14/08/24 & 14-17/08/2024 | 4 ημέρες/3 νύχτες

0
Κόστος
Από220 €
Κόστος
Από220 €
Δωμάτιο 1 :
Δωμάτιο 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

57
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cronos 3* , στην Άρτα, με πρωινό.
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ραφτινγκ -ιππασία -εναέριο πέρασμα (ζιπ-φλαινγκ) τοξοβολία, Βαρκαδα αχέροντα κλπ.
  • Κρουαζιέρα Παξοί-Αντίπαξοι, κόστος από 35€/άτομο
  • Κρουαζιέρα Πριγκιπονήσα & Κεφαλονιά, κόστος 30-35€/άτομο
  • Καραβάκι από Σύβοτα για παραλία ¨Πισίνα¨ 12ευρώ /άτομο
  • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
  • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΑΡΤΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό της πηγές του Αχέροντα στη Γλυκή. Σύμφωνα με το θρύλο, σε μια πηγή στον ποταμό Αχέροντα στη Γλυκή ζούσε ένα στοιχειό που δηλητηρίαζε τα νερά του ποταμού καθιστώντας το νερό θανατηφόρο για τους ανθρώπους και τα ζώα της περιοχής. Ο Άγιος Δονάτος, σκότωσε το δράκο, ξόρκισε το κακό και έκτοτε τα νερά του ποταμού έγιναν γλυκά, εξού και η ονομασία Γλυκή του ομώνυμου χωριού. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε την άγρια εντυπωσιακή βλάστηση, κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά, καλαμώνες, αρμυρίκια, φτέρες και θεόρατα πλατάνια, βαθύσκιωτα δάση, νερόλακκοι και λιμνούλες να σχηματίζονται κατά μήκος του ποταμού. Προορισμός family -friendly με πολλές δραστηριότητες για μικρά και μεγάλα παιδιά. Από βαρκάδα με πλαστική βάρκα στα ρηχά νερά και πεζοπορία, μέχρι βόλτα με άλογο στο ποτάμι. Στη συνέχεια στις εκβολές του Αχέροντα για φαγητό ή ελεύθεροι στη περιοχή. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για την Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ  προτείνουμε νυχτερινή βόλτα στην Άρτα που ενδείκνυται για  χαλαρές βόλτες, φαγητό και ποτάκι στους κεντρικούς πεζόδρομους.  Διανυκτέρευση.

2η ημέραΛΕΥΚΑΔΑ - ΝΥΔΡΙ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΡΟΓΚΙΠΟΝΗΣΙΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΑΡΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ ’όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα φθάσουμε μέχρι και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Άρτα.  Διανυκτέρευση.

 

3η ημέραΠΑΡΓΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΑΡΤΑ

Πρωινό και αναχώρηση στις 08:00 για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι και θα μεταβούμε στα στα νησιά που βρίσκονται απέναντι ( για όσους δεν ακολουθήσουν, έχουν τη μέρα ελεύθερη για μπάνιο και περιήγηση στην Πάργα). Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Επιστρέφουμε στην Πάργα με ασύλληπτη και σπάνια ομορφιά, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε νησί. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο και γνωριμία με την γραφική πόλη απολαμβάνοντας τον καφέ και το φαγητό μας(προσωπικά έξοδα), σε ένα από τα πολλά μαγαζιά που υπάρχουν στο μώλο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας στην Άρτα. Διανυκτέρευση

4η ημέρα ΣΥΒΟΤΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό, check out από το ξενοδοχείο και αναχώρηση τα γραφικά Σύβοτα.  Εκεί θα έχουμε χρόνο για μπάνιο ή προτείνουμε προαιρετικά επιβίβαση σε καραβάκια για την δημοφιλή παραλία ¨Πισίνα”. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη. Σύντομη  απαραίτητη στάση καθοδόν και άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Hotel Cronos 3*

Δίκλινο: 220€ το άτομο

Επιβάρυνση μονόκλινου +55€

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

Προσθήκη κράτησης