el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Καλοκαίρι στα Κύθηρα, 6 ημέρες

0
Κόστος
Από349 €
Κόστος
Από349 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

775
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

23/07

22/08

03/09

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τη διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τα εισιτήρια Νεάπολη Κύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο - Νεάπολη.
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ

Αναχώρηση στις 07.00 από την πόλη µας, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ

Πρωινό. Σήµερα ξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα ΚΥΘΗΡΑ

Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές, και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέρα µας και περνώντας από το Λιβάδι, µεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. Διανυκτέρευση.

4η ημέραΚΥΘΗΡΑ

Πρωινό. Σήµερα θα συνεχίσουµε τη γνωριµία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καµάρι, τον µικρό καταρράκτη της Φόνισσας και τη νεράιδα, το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυµα, καταλήγουµε σε µια από τις παραλίες του νησιού. Θα απολαύσουµε το µπάνιο µας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

5η ημέραΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεµίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιµένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουµε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

6η ημέραΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό. Ηµέρα επιστροφής και ξεκινάµε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίσουµε και µε διάφορες στάσεις για καφέ – γεύµα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουµε στην πόλη µας. Η εκδροµή µας θα έχει τελειώσει άλλα εµείς πάντα θα αναζητούµε τα Κύθηρα.

Τιμοκατάλογος:

23/7, 22/8 με πρωινό 369€

03/09 με πρωινό 349€

Επιβάρυνση μονόκλινου +100€

2 νύχτες Lakonia 3* Σπάρτη
3 νύχτες Venardos 3* Αγ.Πελαγία

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

Προσθήκη κράτησης