el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Σκύρος 4ημ/3νύχτες , 07-10/09/2023

0
Κόστος
Από245 €
Κόστος
Από245 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

797

Η Σκύρος, το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων σας προσκαλεί σε μια value for money εκδρομή με επιλεγμένη 4* διαμονή, Ημιδιατροφή, περιηγήσεις και μπάνιο στις πεντακάθαρες παραλίες της.

Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Λαγκαδάς   01:00

Δημαρχείο Σταυρούπολης 01:30

‘Αγαλμα Βενιζέλου 01:45

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

          4 ημέρες     07-10/09/2023

                                                   

Στην τιμή περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
 • Τις διανυκτερεύσεις στo SKIROS PALACE 4* .
 • Ημιδιατροφή (Πρωινό σε μπουφέ + Δείπνο σε μπουφέ, με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό)
 • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Προαιρετική κρουαζιέρα στο Σαρακίνικο με ελαφρύ γεύμα και ποτό.
 • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φόρος Διαμονής.
 • Ό, τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΥΜΗ – ΣΚΥΡΟΣ

Αναχώρηση ξημερωματα παίρνοντας την εθνική οδό με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Ερέτρια ή στον Αμάρυνθο.  Στη συνέχεια άφιξη στην Πανέμορφη Κύμη και επιβίβαση στο φέρι-μποτ και μετάβαση στην Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου στο βόρειο τμήμα του νησιού, με πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Εκεί θα συναντήσουμε τη γραφική Ατσίτσα. Ο κόλπος του χωριού χρησίμευε παλιότερα ως λιμάνι του νησιού, εξυπηρετώντας ειδικότερα τα μεταλλεία σιδήρου. Στην παραλία υπάρχουν ακόμα οι πέτρινες κολώνες που χρησίμευαν για τη μεταφορά των βαγονέτων των ορυχείων. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα βόλτα ,θα επισκεφθούμε την παλιά Χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου και θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου από όπου θα θαυμάσουμε τη θέα και θα δούμε το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, ποτό και ψώνια στα μικρά μαγαζάκια της Χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέραΧΩΡΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ

Μετά το πρωινό ,προαιρετικά αναχωρούμε για Λιναριά όπου επιβιβαζόμαστε στο καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας, νότια της Σκύρου ως το Φάρο στο Λιθάρι και θα καταλήξουμε προς τις σπηλιές, Διατρυπτή, Πεντεκάλη(είναι και η μεγαλύτερη και το σκάφος μπαίνει μέσα) όπου και θα έχουμε μισή ώρα για βουτιά κι ένα μικρό φίλεμα. Συνεχίζει η κρουαζιέρα μας μέχρι το νησάκι Σαρακίνικο όπου το σκάφος θα δέσεις και θα έχετε 2 ώρες για μπάνιο, ενώ οι υπεύθυνοι θα ετοιμάσουν πεντανόστιμη θαλασσινή μακαρονάδα. Επιστροφή στη Λιναριά κατά τις 1730 κι επιστροφή στη Χώρα, στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και δείπνο ή ποτό στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

3η ημέραΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για τη νότια Σκύρο, για να δούμε από μακριά τα πασίγνωστα αλογάκια της Σκύρου. Στην συνέχεια μια βόλτα μέχρι την παραλία της Καλαμίτσας. Όλο το νησί έχει διατηρήσει ανέπαφη τη φυσική ομορφιά  και τον παραδοσιακό  χαρακτήρα. Θα καταλήξουμε στα Μαγαζιά για να κάνουμε το μπάνιο μας- εκεί μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα από πολλές προτάσεις για φαγητό.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για βόλτες και ποτό στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΣΚΥΡΟΣ - ΚΥΜΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς από το ξενοδοχείο.  Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στην Κύμη.  Στάση στη Χαλκίδα για καφέ. Επιστροφή στην πόλη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, αργά το απόγευμα.

Τιμοκατάλογος:

Hotel SKIROS PALACE  4* , παραλία Γυρίσματα

245€ το άτομο με Ημιδιατροφή (πρωινό σε μπουφέ-βραδινό σε μπουφέ με μπύρα ή κρασί ή αναψυκτικό)

Επιβάρυνση μονόκλινου +75€ -(ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ/ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΗΤΗΣΗΣ)

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

Για κράτηση απαιτούνται:

Προκαταβολή 50%, ονοματεπώνυμα, ημερομηνία γέννησης/ αριθμός ταυτότητας(για τα ακτοπλοϊκά)

 

 

Photos

Προσθήκη κράτησης