el +30 23940 20531 +30 2310 553147 [email protected]

Οχρίδα | 3 & 4 ημέρες | Αναχωρήσεις 3,4/05/24

0
Κόστος
Από179 €
Κόστος
Από179 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

59
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

3 ημέρες                                            4 ημέρες

4-6/05                                                3-6/05

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με πλήρη διατορφή
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέρα Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΙΤΟΛΑ - ΟΧΡΙΔΑ (235 χλμ.)

Αναχώρηση το πρωί από τα γραφεία μας και μέσω Αμύνταιου, Φλώρινας, άφιξη στο φυλάκιο της Νίκης, έλεγχος διαβατηρίων και στάση στα Duty free. Φτάνουμε στη Μπίτολα, το γνωστό Μοναστήρι. Χρόνος για περιήγηση στην πόλη και προαιρετικό γεύμα. Αναχώρηση για την Οχρίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Προσκύνημα Επιταφίου σε ορθόδοξη εκκλησία της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Μ. Σάββατο ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΡΟΥ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ

Πρωινό και φθάνουμε στο Μουσείο Νερού, την προϊστορική πόλη στο νερό ή όπως είναι γνωστή ως «Ο κόλπος των οστών». Θα θαυμάσουμε ένα Πλωτό Μουσείο, μοναδικό στο είδος του, στο οποίο στήθηκε ένας προϊστορικός οικισμός σε 8.500 τ.μ. Συνεχίζουμε για το Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της λίμνης. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της Οχρίδας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περιδιαβούμε τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια και να απολαύουμε τον καφέ μας, με θέα την πανέμορφη λίμνη. Το βράδυ δείπνο και θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Διανυκτέρευση.

3η ημέραΚυριακή του Πάσχα ΟΧΡΙΔΑ περιήγηση πόλης – ΣΤΡΟΥΓΓΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας όπου θα επισκεφτούμε τους Βυζαντινούς θησαυρούς της Ιερουσαλήμ των Βαλκάνιων. Θα δούµε το μεγαλοπρεπές άγαλµα των αδερφών Κύριλλου και Μεθόδιου και θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης για ψώνια και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για γεύµα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στη γειτονική Στρούγκα, για να κάνουμε μια βόλτα στα σοκάκια της γραφικής κωμόπολης. Επίσκεψη στο μουσείο φυσικής Ιστορίας του Ρώσου γιατρού Νικολάι Νεζλομπίνσκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η ημέραΟΧΡΙΔΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΙΜΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (265 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για μια υπέροχη μίνι κρουαζιέρα στη λίμνη

( προαιρετικά), ή μια βόλτα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για γεύμα. Και η επιστροφή μας αρχίζει. Με διάφορες απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη.

 

H σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

Σημείωση : Στο 3ημερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα και η περιήγηση στην πόλη της Οχρίδας γίνεται το απόγευμα της 2ης μέρας 

 

Οργάνωση εκδρομών και ταξιδιών από Θεσσαλονίκη και Αθήνα | IOLE Travel

Προσθήκη κράτησης