el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

ΚΥΘΗΡΑ (6ημέρες/5νύχτες) (ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 8/7, 1/7, 2/9, 9/9)

0
Κόστος
Από349 €
Κόστος
Από349 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

402
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πρωινή αναχώρηση

Ημερομηνίες αναχωρήσεων

ΙΟΥΛΙΟΣ

8/7,  1/7

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

2/9,  9/9

Στην τιμή περιλαμβάνονται

 • Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας.
 • Τη διαµονή σε επιλεγµένο ξενοδοχείο.
 • Τα εισιτήρια Νεάπολη- Κύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη.
 • Πρωινό.
 • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
 • Συνοδό του γραφείου µας.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ (690 χλµ.)

Αναχώρηση στις 07.00 από τα γραφεία µας, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουµε στον Ισθµό της Κορίνθου και µπαίνουµε στην Πελοπόννησο. Ο δρόµος µας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο µας. Τακτοποίηση στα δωµάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριµία µε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ- ΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήµεραξεκινάµε για το Γύθειο. Η όµορφη νησιώτικη πολιτεία θα µας γνωρίσει τις οµορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας µώλος το ενώνει µε τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης ΤσανετάκηΓρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη ΝεάποληΛακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

3η ημέραΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό.Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, µε μοναδικές ομορφιές, και τοπία που εναλλάσσονται και γεµίζουν τα µάτια µε µοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριµία µας µε το νησί  ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ µέσα στις µυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνοµα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη µέραµας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι µε το περίφηµο πέτρινο γεφύρι κτισµένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουµε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέµορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουµε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο- γεύµα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Ξεκούραση. Το βράδυ µια βόλτα στο µικρότερο αλλά οµορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέµονα, µε το µικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίµευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιµανιού. Διανυκτέρευση.

4η ημέραΚΥΘΗΡΑ

 Πρωινό. Σήμερα θα συνεχίσουμε τη γνωριμία µας µε το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταµος. Η πλατεία του Μυλοπόταµου µε το καμάρι,τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και τηνεράιδα,το Λαγκάδι µε τους νερόµυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις οµορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταµό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε“Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας µε το έντονο βλέµµα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Θααπολαύσουμε το µπάνιο µας στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ µπορούµε να διασκεδάσουµε προαιρετικά µε τις ευκαιρίες που µας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ

Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα µάτια µας µέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούµε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν µπορεί να µην απολαύσουμε το µπάνιο µας και το απόγευµα να συνεχίσουµε το δρόµο µας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

6η ημέραΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλµ)

Πρωινό. Ημέρα επιστροφής καιξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίσουμε και µε διάφορες στάσεις για καφέ καιγεύμα εξ ιδίων, θα επιστρέψουμε στην πόλη µας. Η εκδρομή µας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.

Τιμοκατάλογος:

Προσθήκη κράτησης