el +30 23940 20531 info@ioletravel.gr

Ημερήσια εκδρομή: Σέλι Χιονοδρομικό κέντρο – Βέροια, 18/02

0
Κόστος
Από16 €
Κόστος
Από16 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

687
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Λαγκαδάς 07:00

Δημαρχείο Σταυρούπολης 07:30

Άγαλμα Βενιζέλου 08:00

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και οι ενδιάμεσες στάσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας το οποίο τηρεί όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και οι ενδιάμεσες μετακινήσεις.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα, ποτά.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

Αναχώρηση στις 06:45 το πρωί από την πλατεία του Λαγκαδά και στην συνέχεια από την πλατεία της Αριστοτέλους στις 07:30 με προορισμό το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Εκεί, οι λάτρες των χειμερινών σπορ θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να κάνουν Ski ή Snowboard σε οργανωμένες πίστες με πολλές διαβαθμίσεις δυσκολίας, από αρχάριους μέχρι πολύ έμπειρους. Θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος ώστε μικροί και μεγάλοι να παίξουμε με το χιόνι, να κάνουμε βόλτα με τα lift βλέποντας τη θέα από ψηλά  και να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου. Στη συνέχεια, και μετά από απολαυστικές στιγμές στο χιόνι, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο και θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Βέροιας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για περιήγηση στην καρδιά της Βέροιας. Βόλτα στις παραδοσιακές συνοικίες της, οι πιο γνωστές που διασώζονται σήμερα είναι η εβραϊκή και η χριστιανική. Η εβραϊκή συνοικία είναι η Μπαρμπούτα, πλάι στον ποταμό Τριπόταμο, έχει το δικό της χαρακτήρα και αρχιτεκτονική  και χρονολογείται από το 50 μ.Χ. Εκεί βρίσκεται και το πέτρινο κτίριο της Συναγωγής, πίσω από την οποία διασώζεται ακόμη το Μικβέ (θρησκευτικός λουτρώνας).  Στην πόλη θα βρείτε και ένα ιστορικό μνημείο που αποτελεί την πηγή του θρησκευτικού τουρισμού στην πόλη, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου. Γεύμα στην συνοικία Κυριώτισσας με τις λιθόκτιστες εκκλησίες και τα λιθόστρωτα σοκάκια της «ταξιδεύει» τους επισκέπτες της σε άλλη εποχή. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να πάει για καφέ και να δοκιμάσει το γνωστό ρεβανί της Βέροιας στην Ελιά στο κλασικό «μπαλκόνι της Μακεδονίας». Το απόγευμα στις 18:00 παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη γεμάτοι με όμορφες εικόνες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail ioletravel@gmail.com , με μήνυμα στη σελίδα IoleTravel στο Facebook ή instragram καθημερινές 09.00 – 20.00 και Σάββατο 09.00-14.00 στα τηλέφωνα 6975421074 και 2394020531, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση  εξοφλητικού ποσό για τις ημερήσιες εκδρομές και προκαταβολής 30€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες για τις διήμερες και πολυήμερες εκδρομές.. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.
Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www. Ioletravel.gr αναλυτικά.