el +30 23940 20531 info@ioletravel.gr

Ημερήσια εκδρομή: ΣΚΟΠΙΑ. Τί να κάνεις στην πρωτεύουσα σε μια μέρα; 22/04/2023

0
Κόστος
Από25 €
Κόστος
Από25 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

257

Κάντε τη βόλτα σου μαζί μας κι ανακάλυψε αγορές, αξιοθέατα και όμορφες γωνιές παρέα μας.

Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Λαγκαδάς 06:30

Δημαρχείο Σταυρούπολης 06:45

Άγαλμα Βενιζέλου  07:15

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και οι ενδιάμεσες στάσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας και οι ενδιάμεσες μετακινήσεις.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα, ποτά.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί από την πλατεία του Λαγκαδά και στη συνέχεια από την Πλατεία Αριστοτέλους . Με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν θα φτάσουμε στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα των Ευζώνων. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες και τον συνοριακό έλεγχο, θα επισκεφτούμε το κατάστημα αφορολόγητων ειδών και θα συνεχίσουμε το δρόμο μας μέχρι την πόλη των Σκοπίων. Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ανήκε σε πολλές αυτοκρατορίες στην ιστορία της (όπως στη ρωμαϊκή, τη βυζαντινή, την οθωμανική και, πιο πρόσφατα, τη γιουγκοσλαβική) και κέρδισε την ανεξαρτησία της το 1991. Τα Σκόπια, με περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους, είναι η μεγαλύτερη πόλη και η πρωτεύουσά της. Παρά την ηλικία της, η πόλη μοιάζει αρκετά σύγχρονη, αφού ένας δυνατός σεισμός το 1963 κατέστρεψε το 75% των κτιρίων της. Επί χρόνια, τα Σκόπια ήταν μοιρασμένα μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, οι οποίοι συνεχίζουν να επισκέπτονται το εντυπωσιακό παλιό παζάρι, μία από τις μεγαλύτερες αγορές των Βαλκανίων. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από την κεντρική πλατεία, Macedonia Square, θα περπατήσουμε στον κεντρικό πεζόδρομο, θα δούμε το σπίτι της μητέρας Τερέζας, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, την παλιά Πέτρινη Γέφυρα, τη Γέφυρα των Καλλιτεχνών, Bridge of Art, και θα περάσουμε στην παλιά πόλη, θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Σωτήρος και φυσικά θα έχουμε χρόνο να εξερευνήσουμε τα πάρα πολλά Τούρκικα μαγαζιά, Old Bazaar. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ (έξοδα εξ’ιδίων). Πριν την αναχώρηση μας θα επισκεφθούμε το East Gate Mall  όπου θα έχουμε χρόνο για τα ψώνια μας. Αναχώρηση στις 17:30 το απόγευμα για τα σύνορα και με τις απαραίτητες στάσεις άφιξη το βραδάκι στην πόλη μας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail ioletravel@gmail.com , με μήνυμα στη σελίδα IoleTravel στο Facebook ή instragram καθημερινές 09.00 – 20.00 και Σάββατο 09.00-14.00 στα τηλέφωνα 6975421074 και 2394020531, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση  εξοφλητικού ποσό για τις ημερήσιες εκδρομές και προκαταβολής 30% τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες για τις διήμερες και πολυήμερες εκδρομές.. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.
Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www. Ioletravel.gr αναλυτικά.