el +30 23940 20531 info@ioletravel.gr

Ημερήσια εκδρομή: Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας- Σαμαρίνα- Γρεβενά, 19/02

0
Κόστος
Από20 €
Κόστος
Από20 €
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

602
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Λαγκαδάς 06:45

Δημαρχείο Σταυρούπολης 07:15

Άγαλμα Βενιζέλου 07:30

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και οι ενδιάμεσες στάσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας και οι ενδιάμεσες μετακινήσεις.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα, ποτά.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την πλατεία του Λαγκαδα και στην συνέχεια απο την πλατεία της Αριστοτέλους για το Χιονοδρομικό Κέντρο της μακρινής Βασιλίτσας. Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού, στην καρδιά της Πίνδου και απέχει 42 χιλιόμετρα από την πόλη των Γρεβενών. Ο ορεινός όγκος της Βασιλίτσας εκτείνεται ανάμεσα στο νομό Γρεβενών και το νομό Ιωαννίνων και ανήκει στην οροσειρά της Πίνδου. Οι πλαγιές του βουνού αποτελούν καταπληκτικές πίστες για χιονοδρομία, ενώ οι γυμνές κορυφές και τα πλούσια δάση που τις περιβάλλουν δημιουργούν ένα μαγευτικό τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για τους λάτρες των χειμερινών σπορ για ski και snowboard, παιχνίδι με το χιόνι και ζεστά ροφήματα στο σαλέ μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για τον επόμενο μας προορισμό, την Σαμαρίνα. Το μεγαλύτερο βλαχοχώρι σε υψόμετρο 1450μ., που μοιάζει σαν ένα μεγάλο μπαλκόνι που βλέπει τον Σμόλικα και τον Όρλιακα. Περίπατος στο χωριό να απολαύσουμε τη θέα, να δούμε τις πέτρινες βρύσες στους δρόμους του, τις εκκλησιές, το μουσείο,να ψωνίσουμε ντόπια προϊόντα και να γευματίσουμε (έξοδα ατομικά). Κατά την επιστροφή θα πραγματοποιήσουμε μια στάση στα Γρεβενά για καφεδάκι και ξεκούραση. Επιστροφή το βράδυ στον τόπο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί αναλόγως των καιρικών συνθηκών.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους παρακάτω στη φόρμα ή στέλνοντας ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό τηλέφωνο με e-mail ioletravel@gmail.com , με μήνυμα στη σελίδα IoleTravel στο Facebook ή instragram καθημερινές 09.00 – 20.00 και Σάββατο 09.00-14.00 στα τηλέφωνα 6975421074 και 2394020531, ώστε να γίνει η κράτηση θέσης, που επιβεβαιώνεται με την κατάθεση  εξοφλητικού ποσό για τις ημερήσιες εκδρομές και προκαταβολής 30€ τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες για τις διήμερες και πολυήμερες εκδρομές.. Σε διαφορετική περίπτωση η θέση απελευθερώνεται αυτόματα.
Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
• Οι συμμετέχοντες αποδέχονται όλους τους όρους συμμετοχής του διοργανωτή, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα www. Ioletravel.gr αναλυτικά.