el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Ημερήσια για μπάνιο: Νέα Ρόδα ή Ουρανούπολη ,Γαϊδουρονήσια προαιρετικά (η επιλογή δική σας) ή κρουαζιέρα στο Άγιο όρος 20/07/2024

0
Κόστος
Από16 €
Κόστος
Από16 €
20 Ιουλίου 2024
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

12

Η επιλογή δική σας.

ΕΚΠΤΩΣΗ -2€ για παιδιά 02-10ετών και Φοιτητές με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

H Ουρανούπολη είναι το κατώφλι του Άθω. Είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος στον οποίο φθάνει ο επισκέπτης που σκοπεύει να επισκεφθεί τη μοναστική πολιτεία. Τους θερινούς μήνες κάθε μέρα εκτελούνται κρουαζιέρες από το λιμάνι του χωριού στη δυτική πλευρά του Άθω, στις οποίες μπορεί κανείς να δει (από μακριά) όσα μοναστήρια βρίσκονται εκεί. Μπορεί ακόμη να χαρεί τη θάλασσα στις όμορφες και καθαρές ακτές της ή να εκδράμει δια θαλάσσης στα απέναντι νησιά, τα Δρένια. Για όσους αγαπούν τη φύση υπάρχουν αρκετοί περιπατητικοί δρόμοι στους κοντινούς κατάφυτους από ελιές και πεύκα λόφους.

***
Νησάκια Δρένια: ο άγνωστος παράδεισος της Χαλκιδικής.
Οι ντόπιοι τα λένε “Γαϊδουρονήσια” και είναι ένα σύμπλεγμα 6 μικρών νησιών σε απόσταση δύο μιλίων από την Ουρανούπολη και την Αμμουλιανή. Μπορείτε να πάτε με τα καραβάκια που κάνουν το δρομολόγιο καθημερινά, από τη σκάλα της Ουρανούπολης (μπροστά στον Πύργο), ξεκινώντας από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. ανά ώρα και σε περίπου 15 λεπτά θα βρίσκεστε στον… παράδεισο, με κόστος 5€/άτομο με επιστροφή.
Δεν κατοικεί κανείς σε αυτά, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος τους, υπάρχουν ταβερνούλες και beach bar για τους λουόμενους. Αμμουδερές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και εκπληκτικό βυθό κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται και τα beach bar είναι self-service. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να χρεωθείτε κάποιο ποτό η ρόφημα, αν και είναι σε λογικές τιμές.
Την περασμένη χρονιά άνοιξε και δεύτερο beach bar, που διαθέτει και θαλάσσιο λούνα παρκ για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο.

Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Λαγκαδάς και Θεσσαλονίκη

Ώρα αναχώρησης

Πλατεία Λαγκαδά: 06:45

Δημαρχείο Σταυρούπολης: 07:15

Άγαλμα Βενιζέλου: 07:30

Τέρμα Βούλγαρη: 07:45

Ανάλογα με τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και οι ενδιάμεσες στάσεις.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας και οι ενδιάμεσες μετακινήσεις.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα, ποτά.
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Πρόγραμμα

Αναχωρούμε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με πρώτο προορισμό  τα Νέα Ρόδα. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε για τη δεύτερη στάση μας την Ουρανούπολη.

Φτάνοντας στην Ουρανούπολη αποβιβαζόμαστε κι απολαμβάνουμε τον ελεύθερο χρόνο μας με μπάνιο και βόλτα στο χωριό και στον Πύργο της Ουρανούπολης. Για όσους ενδιαφέρονται, καθημερινά αναχωρούν από το λιμάνι του χωριού καράβια που πραγματοποιούν τον περίπλου του Αγίου Όρους και καράβια που μεταφέρουν τους επιβάτες στα Δρένια (Γαϊδουρονήσια). 

Επιβίβαση στο λεωφορείο στις 18:00 για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Για την προαιρετική εκδρομή στα Γαϊδουρονήσια: +5€/άτομο (μικροί/μεγάλοι) 
Κρουαζιέρα στο Άγ. όρος +25€

 

ΕΚΠΤΩΣΗ -2€ για παιδιά 02-10ετών και Φοιτητές με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.

Οργάνωση εκδρομών και ταξιδιών από Θεσσαλονίκη και Αθήνα | IOLE Travel

Προσθήκη κράτησης