el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Πάσχα στη Ζάκυνθο | 03-06/05/2024 | 4 ημέρες/ 3 διανυκτερεύσεις

0
Κόστος
Από295 €
Κόστος
Από295 €
3 Μαΐου 2024
Δωμάτιο 1 :
Δωμάτιο 1 :
* Please select all required fields to proceed to the next step.

Προσθήκη κράτησης

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

139
Λεπτομέρειες εκδρομής

Άφιξη & Αναχώρηση

Θεσσαλονίκη

Στην τιμή περιλαμβάνονται

 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (εορταστικά γεύματα)
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου µας
 • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη διαδρομή Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη
 • Οι μεταφορές µε πολυτελές πούλμαν του γραφείου µας
 • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Ποτά, γεύματα, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Τα εισιτήρια για τις βάρκες στις γαλάζιες σπηλιές.
Πρόγραμμα

1η ημέραΜ. Παρασκευή Αναχώρηση για Κυλλήνη - Ζάκυνθο (550 χλµ.)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση. Μέσω της Ιόνιας οδού και μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Κυλλήνη και απόπλους για το λουλούδι του Ιονίου, τη Ζάκυνθο. Άφιξη και μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο θα παρακολουθήσουμε την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τη δεύτερη περιφορά του Επιταφίου, η οποία σύμφωνα µε το παλιό έθιμο, δε γίνεται το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου από τις 04:15 περίπου έως τις 05:30 το πρωί.

2η ημέραΜ. Σάββατο Ζάκυνθος – Μαχαιράδο (11 χλμ.) – Αναφωνήτρια (27 χλμ.) – Γαλάζιες Σπηλιές (15 χλμ.) – Ζάκυνθος (33 χλμ.)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τμήμα του νησιού. Στο χωριό Μαχαιράδο θα δούμε τον ναό της Αγ. Μαύρας, οι καμπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Στην Αναφωνήτρια θα δούμε το μοναστήρι, όπου μόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Έπειτα, θα θαυμάσουμε από ψηλά το Ναυάγιο, σήμα κατατεθέν του νησιού και θα φτάσουμε στον Αγ. Νικόλαο, από όπου, προαιρετικά, μπορούμε να κάνουμε βαρκάδα στις πανέμορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Στη συνέχεια, θα γευματίσουμε εξ ιδίων και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Ανάστασης στην πλατεία του Αγ. Μάρκου και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, για να δειπνήσουμε µε την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η ημέραΚυριακή του Πάσχα Λόφος Στράνη – Μπόχαλη – Πόλη

Μετά το πρωινό μας θα ακολουθήσει μετάβαση στο μπαλκόνι της Ζακύνθου, τη Μπόχαλη και στο λόφο Στράνη µε την πανοραμική θέα. Στο σημείο αυτό ο Διονύσιος Σολωμός, εμπνεύστηκε και έγραψε τον Εθνικό µας Ύμνο. Για τον λόγο αυτό, ο λόφος Στράνη αποτελεί σήμερα πόλο έλξης πολλών επισκεπτών. Στη συνέχεια, επίσκεψη στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου, στο Μουσείο Σολωμού και επιφανών Ζακυνθινών, στο μαυσωλείο του Σολωμού και του Κάλβου, στο Μεταβυζαντινό Αγιογραφικό και Εκκλησιαστικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη μέχρι την ώρα του εορταστικού Πασχαλινού γεύματος που θα μας περιμένει στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα θα επισκεφτούμε την ξακουστή παράλια του Λαγανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέραΔευτέρα του Πάσχα Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Αμφιλοχία (185 χλμ.) – Ιωάννινα (110 χλμ.) - Επιστροφή στην πόλη μας (260 χλµ.)

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για Κυλλήνη. Αποβίβαση και αφού διασχίσουμε την κρεμαστή γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, θα φτάσουμε στην Αμφιλοχία, τη νύφη του Αμβρακικού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό εξ ιδίων. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τη γραφική πόλη των Ιωαννίνων, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και βόλτα στην όμορφη λίμνη Παμβώτιδα. Αργά το βράδυ και μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας.

Προκαταβολή 50% με την κράτηση και εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Προσθήκη κράτησης