el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Bansko, ο απόλυτος value for money χειμερινός προορισμός συνδυάζει τις καλές και σύγχρονες υποδομές με τις ελκυστικές τιμές, αλλά και εύκολη πρόσβαση από την Ελλάδα. Αποτελεί must για τους φίλους του χειμερινού τουρισμού καθώς είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων που απλώνει τις λευκές του πίστες από τα 1.000 ως τα 2.560 μέτρα υψόμετρο. Η μικρή παραδοσιακή πόλη του Μπάνσκο με τα λιθόστρωτα σοκάκια και το διατηρητέο ιστορικό κέντρο του με τα πέτρινα σπίτια του 18ου αιώνα προσφέρεται για βόλτες. Πολυτελή ξενοδοχεία στο Μπανσκο με εξαιρετικά spa και εσωτερικές πισίνες, καζίνο, μπαρ, μοδάτα κλαμπ και φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια mehanas δίνουν το ρυθμό στης apres ski ζωής.

Λεπτομέρειες εκδρομής

Αναχωρήσεις

Θεσσαλονίκη, Bόλος, Λάρισα, Αθήνα

Διάρκεια

Αθήνα

3νύχτες : 29/12

Βόλος, Λάρισα, Θεσσαλονίκη

3νύχτες : 30/12

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με μοντέρνα υπερυψωμένα πούλμαν με έμπειρους οδηγούς.
  • Διαμονή και διατροφή στα αναφερόμενα ξενοδοχεία.
  • Έμπειρους συνοδούς του γραφείου μας και 24ωρη εξυπηρέτηση κατά τη διαμονή σας Μπάνσκο.
  • Δωρεάν μεταφορά στα λιφτ από τα mini van των ξενοδοχείων.
  • Εκπτώσεις και προσφορές με συνεργαζόμενα εστιατόρια και επιχειρήσεις στο Μπάνσκο
  • Ελεύθερη χρήση των παροχών spa (πισίνα, σάουνα, χαμάμ, αίθουσα χαλάρωσης, γυμναστήριο).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Εκπτώσεις σε ενοικίαση εξοπλισμού Ski – Snowboard από Ελληνική εταιρεία

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια λιφτ , επιπλέον γεύματα και ποτά, προαιρετικές εκδρομές, διασκεδάσεις, ειδικά προγράμματα σωματικής ευεξίας όπως διάφορα είδη μασάζ και προγράμματα ομορφιάς.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση με επιπλέον κάλυψη ακύρωσης αναχώρησης
Πρόγραμμα

1η ημέραΑθήνα – Βόλο – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Μπανσκο

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Αθήνα για Προμαχώνα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στα σύνορα. Διέλευση και σύντομή στάση και αναχώρηση για Μπάνσκο, θα ανηφορίσουμε για  τα στενά της Κρέσνας και στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο για στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ. Άφιξη στο Μπάνσκο και πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο μας ο συνοδός θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό . Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Μπάνσκο ή όσοι το επιθυμούν ski στο χιονοδρομικό κέντρο.

2η – 3η – 4η – 5η ημέρα Μπάνσκο

Ημέρα ελεύθερη για σκι ή snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο ή απολαύσετε μία βόλτα και ψώνια στο ιστορικό κέντρο. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μία από τις προαιρετικές δραστηριότητες όπως ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια ή το Μοναστήρι της Ρίλα, ενώ στο Μπάνσκο βόλτες με 8Χ8 ή περίπατος στον Εθνικό Δρυμό Πίριν ή χαλάρωση στις ιαματικές πηγές της Μπάνια. Το βράδυ πολλές οι επιλογές και οι προτάσεις μας για την έξοδό σας για φαγητό ή ποτό καθώς κάθε εβδομάδα υπάρχουν προγραμματισμένα event στα καλύτερα club του Μπάνσκο!

Τελευταία ημέραΜπανσκο – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Βόλο – Αθήνα

Συγκέντρωση στη reception του ξενοδοχείου σας και αναχώρηση το μεσημέρι για τα σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

Τιμές
Προαιρετικές Εκδρομές
ΣΟΦΙΑ
ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ
ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΠΑΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ: Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο.

Κόστος κατ άτομο : €25

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση

ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ:

Ημερήσια εκδρομή στη μεγαλύτερη πόλη της Ν.Δ Βουλγαρίας με την μεγάλη αγορά της ,το πεζοδρομημένο κέντρο της ,την παλιά πόλη ,και τα όμορφα καφέ της δίπλα στον ποταμό Μπίστριτσα.

Κόστος κατ άτομο : €17

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΠΑΝΥΑ

Επίσκεψη στα φυσικά ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ιδιότητες του νερού των πηγών σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Κόστος κατ άτομο : €17

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, χρήση του Σπα

Σημειώσεις

Σημαντικές πληροφορίες για την εκδρομή σας στη Βουλγαρία

Ο διεθνής ξενοδοχειακός κανονισμός ορίζει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δωμάτιο σας μετά από 14:00 έως 15:00 (check in) και να το παραδώσετε το αργότερο μέχρι τις 12:00 (check out).  Οι τιμές ημιδιατροφής ( δείπνο ) που αναγράφονται στους τιμοκαταλόγους ισχύουν μόνο με κράτηση στο γραφείο μας. Στη reception του ξενοδοχείου η τιμή μπορεί να διαφέρει. Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών). Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς. Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στο πούλμαν δεν γίνονται δεκτές εκτός περιπτώσεων που αφορούν λόγους υγείας. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και οι αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων είναι οι βασικές για την κατηγορία του οχήματος. Όλοι οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης, και είναι υπεύθυνοι για την έγκαιρη επιβίβασή τους στους ενδιάμεσους σταθμούς . Ο κάθε επιβάτης έχει δυνατότητα για 1 βαλίτσα και εξοπλισμό σκι ή snowboard . Η εταιρεία επιφυλάσσεται αναλόγως πληρότητας να αρνηθεί την μεταφορά 2ης βαλίτσας κατ άτομο. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για απώλεια αποσκευής ή αντικειμένων στο πούλμαν. Με βάση το νόμο που διέπει τις μεταφορές με πούλμαν, είναι υποχρεωτική η στάση για 25 – 45 λεπτά για κάθε 4 ώρες διαδρομής. Οι στάσεις για ξεκούραση που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διαδρομής καθορίζονται με βάση αυτό το νόμο και επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες όπως κίνηση και καιρικές συνθήκες. Οι δραστηριότητες στο βουνό δηλαδή Ski, Snowboard, έλκηθρο , περιήγηση δεν καλύπτονται με ασφάλεια ατυχήματος από το γραφείο, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού κατά τις δραστηριότητες αυτές. Ασφάλιση παρέχεται μόνο από ιδιωτική πρωτοβουλία κάθε ταξιδιώτη ή με την αγορά της κάρτας λιφτ του χιονοδρομικού ( αυτήν που περιλαμβάνει ασφάλεια ). Η συμμετοχή στο ταξίδι προϋποθέτει την ανάγνωση – κατανόηση και αποδοχή των παραπάνω καθώς και των γενικών όρων συμμετοχής

 

  Έκδοση τιμοκαταλόγου 8/10/2022

Ταξίδι με πούλμαν
Τήρηση υγειονομικών κανόνων
Συνοδοί εκδρομών
Ακυρώσεις λόγω COVID-19
Ταξιδεύουμε με ασφάλεια

Σε όλες τις εκδρομές μας η πληρότητα δεν ξεπερνά το όριο της ισχύουσας νομοθεσίας και ακολουθούμε τα πρωτόκολλα υγιεινής με συνεχή ανανέωση του αέρα.

Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Στο ενημερωτικό εκδρομής μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες ώστε να προστατευτείτε όσο ταξιδεύετε και υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στον προορισμό.

Η ομάδα των συνοδών μας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις προφυλάξεις και πρωτοκολλά υγιεινής.

Για τις εκδρομές και ταξιδιωτικές υπηρεσίες που ακυρώνονται έως και 1 ημέρα πριν την αναχώρηση λόγω ασθένειας ( θετικού τεστ pcr ) το γραφείο μας δεσμεύεται να προσφέρει voucher ισόποσο όπου μπορεί να γίνει χρήση για τον ίδιο προορισμό μέσα στην ίδια σεζόν.

Στις εκδρομές μας προσφέρουμε προαιρετικά πακέτα ταξιδιωτικής ασφάλισης  με ιατροφαρμακευτικές καλύψεις που περιλαμβάνουν covid-19, φθορά απώλεια αποσκευών και κάλυψη προκαταβολής σε περίπτωση ασθένειας ( ζητήστε προσφορά ). 

Clear
× Clear Filter

Προσθήκη κράτησης