el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ FREEDOM PASS

Freedom Pass

Όλοι οι νέοι 18-25 ετών, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1996 έως 31/12/2003, δικαιούστε να εκδώσετε το Freedom Pass. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους κατά της Covid-19.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail)
  • τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

Την επόμενη ημέρα, λαμβάνετε SMS και email για την ενεργοποίηση της κάρτας και τις οδηγίες χρήσης της.

Το Freedom Pass μπορεί να αξιοποιηθεί για αγορές εντός Ελλάδας σε επιχειρήσεις με το σήμα της MasterCard που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, πολιτισμού και μεταφορών. Η χρήση της μπορεί να αφορά σε μία ή περισσότερες πληρωμές, για μέρος ή για το σύνολο του ποσού για το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Το Freedom Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ηλεκτρονικές συναλλαγές, είτε για συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα με χρήση ψηφιακών πορτοφολιών Apple Pay (για συσκευές iOS) ή Google Pay (για συσκευές Android).

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπο σας μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 31/12/21. Το Freedom Pass δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.

Ελάτε στο γραφείο μας και εξαργυρώστε το σε κάποια από τις ημερήσιες ή οργανωμένες εκδρομές ή ακόμη να φτιάξουμε το πακέτο που σας ταιριάζει!

Η ομάδα του Iole Travel

Clear
× Clear Filter

Προσθήκη κράτησης