el +30 23940 20531 +30 2310 553147 info@ioletravel.gr

Ταξιδιωτικές οδηγίες Covid-19 – Απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι σας

Η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινή μας ζωή σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά το ταξίδι σας, πέρα από την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κάθε μέσο μεταφοράς, έχουν προστεθεί επιπλέον διαδικασίες που χρειάζεται να πραγματοποιήσετε πριν ταξιδέψετε.

Στα ακτοπλοϊκά ταξίδια είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, είναι απαραίτητη η φόρμα επιβίβασης η οποία σας δίνεται με την έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Για την άφιξή σας στην Ελλάδα από το εξωτερικό, ακόμη κι αν είστε μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εντοπισμού επιβάτη το αργότερο την ημέρα πριν το ταξίδι σας. Αν δεν συμπληρωθεί εγκαίρως, δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στο μέσο ταξιδιού ή η είσοδος μέσω χερσαίων συνόρων. Τη φόρμα θα την βρείτε στην ιστοσελίδα travel.gov.gr.

Αν ταξιδεύετε προς Κύπρο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας https://cyprusflightpass.gov.cy/el/home.

Για νεότερα, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε τη σελίδα του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/) και να ενημερώνεστε από τις κατά τόπους πρεσβείες.

Παρακάτω επισυνάπτουμε ενδεικτικά τις φόρμες που είναι απαραίτητες για ταξίδια προς τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Επισημαίνουμε ότι η συμπλήρωση των εγγράφων είναι ευθύνη του κάθε επιβάτη κι όχι του ταξιδιωτικού γραφείου. Για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Η ομάδα του Iole Travel

Ιταλία  Γαλλία  Γερμανία

Περισσότερες πληροφορίες για άλλες χώρες μπορείτε να βρείτε κι εδώ: https://www.easyjet.com/en/policy/country-specific-travel-information 

1 Response
Clear
× Clear Filter

Προσθήκη κράτησης